Edirne'de depremzedeler için toplanan yardımları aldıkları belirlenen 2 şüpheliye ev hapsi verildi

Edirne İstasyon Mahallesi'nde afet bölgesine gönderilmek üzere toplanan yardımların 2 kişi tarafından özel araçlara taşındığı ihbarının yapılması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda yardımların taşınmasında görevli olan H.D.'nin bagajında 2 yatak ve 3 uyku tulumu bulundu. Gözaltına alınan E.A. ve H.D., çıkarıldığı mahkemece ev hapsiyle cezalandırıldı.

Abone ol

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, İstasyon Mahallesi'nde afet bölgesine gönderilmek üzere deprem yardımlarının vagonlarına yüklendiği sırada 2 kişinin malzemelerden bazılarını araçlarına taşıdıkları ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Emniyet ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda yardım malzemelerinden 2 yatak ve 3 uyku tulumunun, yardımların tasnif ve taşınmasında görevli H.D.'nin aracının bagajından olduğunu tespit etti.

Gözaltına alınan şüpheliler H.D. ve E.A., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince ev hapsiyle cezalandırıldı.

Bayram temizliği yaparken camdan düşen kadın öldü 3. Sayfa Yeşim Akbaş'ın sır ölümü! Hakim komiser yardımcısının tutuklanmasına karar verdi 3. Sayfa Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sıcak su kazanı patladı 3. Sayfa Örtüye sarılı kadın ceseti sandılar bakın ne çıktı! 3. Sayfa