Deneyde kullanılan malzeme patladı; 3 öğrenci ve 1 öğretmen yaralandı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan özel bir okulda, Fen Bilimleri dersi sırasında yapılan bir deneyde patlama meydana geldi. Patlamada 3 öğrenci ve 1 öğretmen yaralandı. Yaralılar Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı bilgisi edinildi.

Abone ol

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan özel bir okulda, bugün öğleden sonra meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre Fen Bilimleri dersi sırasında gerçekleştirilmek üzere bahçeye inen öğretmen ve öğrenciler, deneyde kullanılacak malzemeleri karıştırdıklarında bir patlama oldu.

Meydana gelen patlama sonucunda 3 öğrenci ve 1 öğretmen yaralanırken, durumun hemen bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yaralılar, ilk müdahalelerinin olay yerinde yapılmasının ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Şans eseri, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yetkililer, olayın ardından detaylı bir inceleme başlattılar.

Genç hemşire kendisini doktorun dairesinden attı 3. Sayfa Okulda dehşet! Telefonunun alınmasına sinirlendi yatakhaneyi yaktı Dünya Hayvanat bahçesinde facia! Aslan saldırısına uğradılar 3. Sayfa 'Yan bakma' yüzünden kafa attığı adam öldü 3. Sayfa