Diyarbakır'da çifte vahşet! Konu yine arazi kavgası: Markette kurşun yağdırdığı anlar kamerada

Diyarbakır'da geçen hafta gerçekleşen silahlı arazi kavgasında 9 kişi yaşamını yitirmişti. Tüyler ürperten olayın ardından sonra şehirde aynı olayı anımsatan bir dehşet yaşandı. Bu defa da bir mahalle bekçisi, market içinde tartıştığı akrabası olan 2 kardeşi kurşuna dizdi.

Diyarbakır Bağlar bir vahşete sahne oldu. İlçede mahalle bekçisi M.K. iddialara göre miras kalan arazi sebebiyle husumetli olduğu ve markette tartıştığı mahalle bekçisi Kadri Kan ve İl Emniyet Müdürlüğü'nde Teknisyen Yardımcısı olarak çalışan Hayri Kan kardeşlere belinden çıkardığı silahla kurşun yağdırdı.

Manisa'da 18 yaşındaki Begüm 32 yaş büyük öğretmeniyle kaçarak evlendi 3. Sayfa Hayvanlara içki mi içirildi? Video sahibinden açıklama geldi | VİDEO 3. Sayfa İzmir'de 4 kişinin cesedi derin dondurucudan çıktı! Mahalleli vahşeti satır satır anlattı 3. Sayfa Oğlu için köpeklere kendini feda etti 3. Sayfa 17 yaşındaki sürücünün çarptığı motosikletli öldü VİDEO 3. Sayfa Mersin'de yolcu otobüsünün devrildiği anlar kamerada! 9 ölü, 30 yaralı 3. Sayfa 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Tutuklanan Dilan Polat Silivri Marmara Cezaevi'ne getirildi 3. Sayfa İlknur 11 erkekle beraber! 6 kez aldatılan kocası Muhammed karısını geri istiyor 3. Sayfa 112 çalışanı Mahmut Kural geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti! 3. Sayfa