Devlet hastanesi tuvaletine gizli kamera kuran sapık, evinde ölü bulundu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde devlet hastanenin tuvaletine kurduğu gizli kamerayla 4 yıl boyunca görüntü kaydettiği ortaya çıkan şahıs, evinde ölü bulundu. Şahsın ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacak.

Abone ol
  • Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan gizli kamera skandalı zanlısı T.Ö. (52), Bandırma'nın Sunullah Mahallesi’ndeki ikametinde ölü olarak bulundu.
  • T.Ö.'nin evinin kapısını açmadığının bildirilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, içeri girdiklerinde şahsın cansız bedeniyle karşılaştı.
  • T.Ö.'nün cenazesi, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Şahsın ölümünde kalp krizi şüphesi üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

  • Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tuvaletine bir çanta içine yerleştirilmiş şekilde gizli kamera düzeneği kurduğu ortaya çıkan T.Ö. gözaltına alınmış ve sorgusunda 4 yıl boyunca bu şekilde görüntü kaydettiğini itiraf etmişti.
  • T.Ö. tutuksuz olarak yargılanıyordu.

Bayram tatili bilançosu ağırlaşıyor 3. Sayfa Kırmızı ve turuncu kategorideki 5 terörist etkisiz hale getirildi 3. Sayfa Kına gecesinde maganda kurşunu ile yaralandı 3. Sayfa Ünlü AVM'de giyinme kabininde iğrenç istismar! Cinsel organını gösterip... 3. Sayfa