Depremzede öğrencileri taşıyan otobüs kaza yaptı: 2 ölü, 6 yaralı

Üniversite sınavına hazırlanan depremzede öğrencileri, Hatay'dan Konya'daki KYK yurduna götürmek üzere yola çıkan otobüs, Adana'da kömür yüklü kamyona çarptı. Kazada, öğretmen Hanife Şahin ile öğrencilerden Merve Genç hayatını kaybetti. 6 kişi yaralandı.

Abone ol

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'ın İskenderun ve Antakya ilçelerinde üniversite sınavına hazırlanan depremzede öğrencileri alıp Konya'daki KYK yurduna götürmek üzere yola çıkan otobüs, Adana'da kömür yüklü kamyona çarptı.

Kaza, D-400 otoyolu Müminli Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

TOPLAMDA 48 KİŞİ VARDI
2 şoför ve 2 öğretmenin de aralarında olduğu 48 kişinin bulunduğu otobüs hurdaya dönerken, ihbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

BİR ÖĞRETMEN VE BİR ÖĞRENCİ HAYATINI KAYBETTİ
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, öğretmen Hanife Şahin ile öğrencilerden Merve Genç'in hayatını kaybettiği belirlendi.

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ
Kazada yaralanan 6 kişi ise Adana'daki hastanelere sevk edildi.

Tedaviye alınan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

20 kişilik ekip 7 saat çalıştı! Uşak'ta çöp ev görenleri şaşırttı... 3. Sayfa Kaçak kat inen şahsın ifadesi şoke etti 3. Sayfa Yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 160 oldu! Gündem Hırsızlık olaylarında tutuklu sayısı 181'e çıktı Gündem