Denizli'de 6 gündür aranan 18 yaşındaki Alperen'in cansız bedeni bulundu! Derede elleri, ayakları ve ağzı bağlı...

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 6 gündür kayıp olarak aranan 18 yaşındaki Anıl Alperen Yılmaz’dan kötü haber geldi. Genç, Çürüksu Deresi’nde elleri, ayakları ve ağzı bağlı, göğsünden vurulmuş halde bulundu. Polis katil ya da katillerin izini sürüyor.

Abone ol

Denizli'de ailesinin 6 gün önce kayıp başvurusunda bulunduğu Anıl Alperen'in cansız bedenine ulaşıldı.

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, Korucuk Mahallesi’nde dün saat 20.00 sıralarında Çürüksu Deresi’nde yarı çıplak halde bulunan erkek cesedinin genç Alperen'e ait olduğunu tespit etti.

Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptığı incelemede, elleri, ayakları ve ağzı bağlı olan cesedin, göğsünden silahla vurduğu tespit edildi. İncelemenin ardından ceset, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Anıl Alperen Yılmaz’ın, öldürüldükten sonra dereye atıldığı ve akıntıyla birlikte sürüklendiği üzerinde duran polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İzmir'de belediye işçisi uyuşturucudan tutuklandı 3. Sayfa Dedikodu yapan işçiye kötü haber Yaşam Mecidiyeköy metroda korku dolu anlar! Saniyelerle yarıştılar 3. Sayfa Dengesini kaybetti! Denize düşen kadın bayıldı 3. Sayfa