Demir çubukla saldırıya uğrayan kadının kanlar içinde yere yığıldığı anlar kameraya yansıdı

İstanbul Eyüpsultan’da kan donduran bir saldırı olayı yaşandı. Taha O. isimli şahıs, apartmanın içerisinde sevgilisi Meral K.'yı demir çubukla darp etti. Meral K., aldığı darbeler sonrası kanlar içinde yere yığıldı. Saldırı anları ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Abone ol

İstanbul Eyüpsultan’da Taha O. isimli şahıs, apartmanın içerisinde sevgilisi Meral K.'yı demir çubukla darp etti. 

Dehşete düşüren olay, 3 Şubat günü Eyüpsultan ilçesi Güzeltepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, Taha O. ve sevgilisi Meral K. arasında bir süredir devam eden sorunlar vardı. Taha O. isimli şüpheli apartmanın içerisinde Meral K. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

KANLAR İÇİNDE KALDI
Şüpheli adam demir çubuk ile kadına saldırdıktan sonra apartmandan çıkmaya çalıştı. Şüphelinin peşinden koşan kadın bir darbe daha alınca kanlar içerisinde yere yığıldı. Şüpheli adam ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

ŞİKAYETÇİ OLDU
Darp mağduru kadın 7 Mart tarihinde polis ekiplerine müracaat ederek Taha O.’dan şikayetçi oldu. Ekipler şüpheli adamı kısa süre içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.

SUÇ DOSYASI KABARIK
Şüphelinin kasten yaralama, taksirle yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, hakaret-tehdit ve açıktan hırsızlık suçlarından emniyette 8 adet suç kaydı olduğu anlaşıldı.

Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli adli makamlara sevk edildi.

Eşini 10 yerinden bıçaklayan kocanın ifadesi şaşırtmadı 3. Sayfa İkizini beyninden çıkardılar! 3. Sayfa Konutta fırsatçılıkta 5 gözaltı! Hapis cezası öngörülüyor 3. Sayfa Ankara'da 4 katlı bina alevlere teslim 3. Sayfa