CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'yle ilgili skandal iddia: Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyen çalışanı darbettiler

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi ile ilgili skandal bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan U.A, CHP'ye oy vermediği gerekçesiyle darp edildi. U.A, kendisini darbeden şahıstan şikayetçi oldu. Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, saldırıyı kınadığını ve olayın takipçisi olacağını ifade etti.

Abone ol

Türkiye, son yılların en kritik seçimi olarak değerlendirilen 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başına gitti.

Yoğun katılımın gerçekleştiği seçim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferi ile sonuçlandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, oyların yüzde 52'sinden fazlasını alarak rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na fark attı.

"CHP'YE OY VERMEDİĞİ İÇİN DARBEDİLDİ" İDDİASI
Sabah'ta yer alan haber göre; Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kaş Hizmet Biriminde görevli U.A, iddiaya göre CHP'ye oy vermediği için darbedildi. Darp raporu için başvuruda bulunacağı öğrenilen U.A, kendisini darbeden şahıstan da şikayetçi oldu.

MENDERES TÜREL'DEN KINAMA
Yaşanan insanlık dışı olaya tepki gösteren eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak saldırıyı kınadığını belirtti.

"KENDİNDEN OLMAYANA YAŞAM HAKKI TANIMAYAN VANDALLARI KINIYORUM"
Türel paylaşımında darbedilen vatandaşa geçmiş olsun dileklerini ileterek şunları kaydetti:

"Bu demokrasi düşmanı, tahammülsüz, kendinden olmayana yaşam hakkı tanımayan vandalları kınıyorum. Sorumlular hesap verene kadar bu işin peşini bırakmayacağız. Kardeşimize çok geçmiş olsun."
Fatih'te pide fırını alevlere teslim oldu! Can kaybı 5'e çıktı 3. Sayfa İzmir'de tünelde yangın 3. Sayfa Sivas'ta feci kaza! Ölü ve yaralılar var 3. Sayfa Suriye'den Türk balıkçı teknesine saldırı! 3. Sayfa