Cem Garipoğlu Münevver Karabulut'u neden öldürdü? Cem Garipoğlu olayı nedir? Mezarı açıldı| Rezan Epözdemir: Kefen yoktu

Cem Garipoğlu Münevver Karabulut'u neden öldürdü? Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut'u ne zaman öldürdü? Cem Garipoğlu olayı ne? gibi sorular merak edilip araştırılıyor. Cem Garipoğlu'nun mezarının bulunduğu Karacaahmet Mezarlığı'nda bugün 'Fethi Kabir İşlemi' yapıldı. Ancak Münevver Karabulut'un avukatı Rezan Epözemir mezarda iskelet bütünlüğü olmadığını ve kefen bulunmadığını açıkladı. Peki Cem Garipoğlu ne zaman öldü? Cem Garipoğlu yurtdışında görüldü mü? Cem Garipoğlu kimdir?

Haberin devamı için tıklayınız

Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut'u 15 yıl önce canice katletti. Bu cinayet senelerce ülkenin gündemine çeşitli durumlarla geldi. Bugün de ölümünün gerçekliğine dair şüphelerin yıllardır sürdüğü Cem Garipoğlu'nun mezarında 'Fethi Kabir İşlemi' yapıldı.

Tüm bunların ardından "Cem Garipoğlu Münevver Karabulut'u neden öldürdü? Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut'u ne zaman öldürdü? Münevver Karabulut cinayeti ne zaman oldu? Cem Garipoğlu ne zaman öldü? Cem Garipoğlu yurtdışında görüldü mü? Cem Garipoğlu kimdir?" gibi soruların cevabı merak edilip araştırılmaya başlandı.

 Öte yandan Münevver Karabulut'un ailesinin Avukatı Rezan Epözdemir'in Cem Garipoğlu'nun mezarına dair yaptığı açıklamalar ve kefen ile ilgili sözleri de yıllardır duyulan şüpheleri arttırdı. İşte Cem Garipoğlu cinayetine dair tüm detaylar...