Bursa'da kiracısına kadın kıyafeti giydirip oynatan aile üyelerine verilen ceza belli oldu

Bursa'da Ozan Uyar isimli ev sahibi 1 odasını aylık 4 bin liraya kiralayan Mehmet Ö. (37), eve gelen misafirlerden rahatsız olarak parasını alıp ayrılmak istedi. Para karşılığı cep telefonunu veren Uyar, 10 gün sonra konuşmak için çağırdığı Mehmet Ö.'ye evinde 2 arkadaşıyla işkence yaptı. Evde darp edilip, kadın iç çamaşırlarıyla oynatılan adam, yaşadığı kabusun ardından şahıslardan şikayetçi olurken davada ev sahibi ve işkencecilere verilen ceza belli oldu

Haberin devamı için tıklayınız

Yenişehir ilçesinde gündelik işlerde çalışan Mehmet Ö., Ozan Uyar'ın, Yıldırım ilçesindeki evinde oda kiraladı. Evde 3 gün kalan Mehmet Ö., "Buraya çok misafir geliyor" diyerek parasını isteyip evden ayrılacağını bildirince, nakdi olmadığını söyleyen ev sahibi Ozan Uyar, alacağına karşılık satması için cep telefonunu kiracısına verdi.

İddiaya göre; Ozan Uyar, 10 gün sonra konuşup 'helalleşmek' için evine çağırdığı Mehmet Ö.'yü, arkadaşları S.S. ve V.K. ile birlikte, ellerini arkadan bağlayıp, demir çubuk ve sopalarla dövdü.

Gürültüyü duyan Ozan Uyar'ın üst kattan inen babası Osman Uyar'ın da dövdüğü Mehmet Ö.'ye, 1 gün sonra eve gelen ev sahibinin eşi Mine Uyar da yine iddiaya göre, çantasında bulunan kadın iç çamaşırlarını giydirdi.

Müzik eşliğinde oynatılıp, fotoğrafları sosyal medyada yayınlanan Mehmet Ö., paylaşımı görüp eve gelen V.K.'nin eşi tarafından kurtarılıp, polise teslim edildi. Gözaltına alınan 5 şüpheliden, ev sahibi Ozan Uyar, V.K. ile S.S. tutuklanırken, diğer 2 şüpheli serbest bırakıldı.

Savcılık soruşturması sonrası 5 sanık hakkında 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'Silah ile birden fazla kişiyle birlikte konutta gece vakti yağma' suçlarından Bursa 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.