Bursa'da bir eğlence mekanında tanıştığı kadına 'gel konuşalım' dedi istediği olmayınca başından vurdu

Türkiye'de kadın cinayeti, her geçen gün artıyor. Toplumsal rollerine bağlı nedenlerle öldürülen kadınlara bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleşen olayda eğlence mekanında tanıştığı solist kadını konuşma bahanesiyle yanına çağıran şahıs, genç kadını kızının gözleri önüne başında tabancayla vurdu.

Saat 01.30 sıralarında Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Sırameşeler Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre 46 yaşındaki İ.A. eğlence mekanında tanıştığı Nurten İnan’ı işinden çıktığı saatlerde takip etti. İnan’ın evinin bulunduğu Çatal Sokak’a giden İ.A., kendisiyle görüşmek istemeyen İnan’ı “Gel bir konuşalım” diyerek ikna etti. Ardından Nurten İnan ile İ.A. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sonrasında İ.A., yanında getirdiği tabanca ile İnan’ı kızının gözlerinin önünde başından vurdu. Silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin çevrede güvenlik önlemi aldığı sırada sağlık görevlilerinin İnan’a yaptığı ilk müdahalenin ardından İnan, Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan, polis ekipleri olay yerinden araçla kaçan şüpheliyi kısa sürede yakalarken, İnan’ın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Annesi gözlerinin önünde öldürülen Yağmur M., İha'nın haberine göre olayın ardından konuştu. Yağmur M. şu ifadeleri kullandı: "Annem gece arkadaşıyla beraberdi, beni de yanına çağırdı. Ben oraya gittiğimde annem ona yer vermemiş, o da tüm mekanlara giderek annemi bulmuş. Geçti karşımıza oturdu, bize dik dik bakmaya başladı. Ben zaten kavga çıkacağını anladım. Garsonlar zaten onu dışarıya çıkardı. Sonra kapıya çıktığımızda 'Hadi araba yukarıda, sizi almaya geldim' dedi. Ben de 'Biz taksiyle gideceğiz' dedim. Taksiye bindik, biz evin oraya doğru giderken aradı, 'Biz eve gidiyoruz, sen de eve git' dedim. Sokağa zaten biz aynı anda girdik. Sonra o arabadan silah ile indi. Ben annemin önüne geçtim, bu da bizim üstümüze yürüdü. Sonra silah ile benim ayağımın yanına sıktı, ben buna bağırdım. Bu da anneme sıktı ve kaçtı. Çok yapışık bir insandı. Sırf annem için oturduğumuz mahalleye taşındı" 

İzzet A.'nın saplantılı biri olduğunu belirten baba Orhan İ., "Kızımı sürekli rahatsız ediyordu. Ben de kamyon şoförü olduğum için ilgilenemiyordum. Sonra kızımı öldürdü. Saplantılı biriydi, sürekli rahatsız ediyordu" şeklinde konuştu.
Nurcan İ.'nin cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi sonrasında Orhaneli ilçesi Çalaplar Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilecek.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Karaköy'deki Ermeni kilisesinde yangın: 2 ölü 3. Sayfa Canı sıkıldı! Eline aldığı fırçasıyla meslek edindi 3. Sayfa Kiracısına delikten sarımsak akıttı 3. Sayfa Oğlu için köpeklere kendini feda etti 3. Sayfa 17 yaşındaki sürücünün çarptığı motosikletli öldü VİDEO 3. Sayfa Mersin'de yolcu otobüsünün devrildiği anlar kamerada! 9 ölü, 30 yaralı 3. Sayfa 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Tutuklanan Dilan Polat Silivri Marmara Cezaevi'ne getirildi 3. Sayfa İlknur 11 erkekle beraber! 6 kez aldatılan kocası Muhammed karısını geri istiyor 3. Sayfa 112 çalışanı Mahmut Kural geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti! 3. Sayfa