Bursa'da bir baba bebeğiyle ilgilenirken yola çıkan 2 çocuğa çarptı

Bursa İnegöl'de 1 aylık bebeği Leyla'yı sakinleştirmeye çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Emran D., yolun karşısına geçmeye çalışan 2 çocuğa çarptı. Kazada, 2 çocuk ile otomobildeki anne ve bebeği yaralandı.

Abone ol
  • Bursa İnegöl'de 1 aylık bebeği Leyla'yı sakinleştirmeye çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Emran D. (29), yolun karşısına geçmeye çalışan 2 çocuğa çarptı. Kazada, 2 çocuk ile otomobildeki anne ve bebeği yaralandı.

  • İlçe merkezine seyir halinde olan Emran D. (29) yönetimindeki 10 AHZ 994 plakalı otomobilin ön koltuğundaki pusette bulunan sürücünün 1 aylık bebeği Leyla D. ağlamaya başladı.

  • Bebeğini sakinleştirmek için yolcu koltuğuna eğilen Emran D.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan Emirhan İ. (11) ve Alperen S.'ye (15) çarptı.

  • Kazada, minik Leyla ve anne Emran D. ile Emirhan İ. ve Alperen S. yaralandı. Olay yerinde incelemede bulunan polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Dorse üst geçide sıkıştı 3. Sayfa Bursa'da boşanma sürecindeki eşine yaptıkları kan dondurdu 3. Sayfa Ünlü iş adamına TEM'de silahlı saldırı 3. Sayfa Diyarbakır'da 1, 5 yaşındaki miniğin yatağı mezarı oldu 3. Sayfa