Beylikdüzü'nde hırsızlık yapan kadınlar, polisten kaçarken soyundu

İstanbul Beylikdüzü'nde hırsızlık zanlısı bir grup kadın, dükkandan ürün çalarken fark edildi. Şikayet üzerinde gelen polisten kaçan kadınlar, yakalanmamak için soyundu. O anlar cep telefonu kameralarına anbean yansıdı.

Abone ol

Bu kadarı da olmaz dedirten olay, İstanbul Beylikdüzü Barış Mahallesi'nde 23 Haziran öğle saatlerinde gerçekleşti. Bir dükkana kimliği belirsiz kadınlar geldi. Dükkanda bir süre oyalanan kadınlar, ürünleri çalmaya başladı.

Hırsızlığı fark eden dükkan sahibi, hemen polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine emniyet güçleri sevk edildi. Ekipleri gören kadınlar, da hızlıca dükkandan çıktı. 

SOYUNUP KAYIPLARA KARIŞTILAR

Koşarak kaçmaya çalışan kadınlar, aniden soyundu. Hem dikkat dağıtmak hem de yakalanmamak için sokak ortasında giysilerini çıkaran kadınlar, emellerine ulaştı. Sonuca ulaşan şüpheliler, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. O anlar sokakta olan bir araç sürücüsünün kamerasına yansıdı.

TikTok vurgunundaki 10 şüpheli tutuklandı 3. Sayfa Anne ve 3 çocuğunun üzerine elektrik kablosu düştü 3. Sayfa Polislerin uyarılarına rağmen hızını kesmeyen genç kız, hayatını kaybetti 3. Sayfa Midesinden yüzlerce gram uyuşturucu çıktı 3. Sayfa