Bebek'i kana bulayan gece! 6 kişi, 2 arkadaşı katletti

İstanbul Beşiktaş’ta tekne personeli Engin Göregen ile Mazlum Doğan ve bir taksi şoförü arasında, kendilerini taksiye almadığı gerekçesiyle tansiyon yükseldi. Olay sıradan orada bulunan ve tartışmaya sonradan dahil olan 6 şahıs, Göregen ve Doğan'a bıçak ile saldırdı. Bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanan iki arkadaş, kaldırıldıkları hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Emniyet güçleri, olayın akabinde kaçan saldırganları yakalayarak gözaltına aldı.

Abone ol

Tüyler ürperten olay, Bebek Cevdetpaşa Caddesi’nde geçen gün saat 01.30 sularında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Bebek Sahili’nde bir teknede çalışan Engin Göregen ile Mazlum Doğan, mesai sonrası eve gitmek için taksi durdurdu. İddiaya göre, gidilecek uzaklık yüzünden yolcuları taksiye almak istemeyen şoför ile iki arkadaş arasında gergin anlar yaşandı.

ETRAFTAKİLER DE DAHİL OLDU

Bu sırada, yakınlardaki bir iş yeri önünde beklerken konuşmalara kulak misafiri olan 6 kişi tartışmaya katıldı. Tekne çalışanı arkadaşlar taksiciyle olan tartışmalarını sona erdirip bu kez 6 kişiyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında alkollü olduğu öne sürülen 6 kişilik grup, Engin Göregen ile Mazlum Doğan’ı bıçakla saldırdı.

HAYATLARINI KAYBETTİLER

Vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları bıçak darbeleriyle ağır şekilde yaralanan iki arkadaş yere yığılırken, saldırganlar olay yerinden yaya olarak kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan iki genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.

Saldırının ardından kaçan şüpheliler, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler ifadelerinin alınması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Avda yanlışlıkla oğlunu vuran baba intihar etti 3. Sayfa Taksicinin Halkalı'dan Taksim'e istediği ücret ağızları açık bıraktı 3. Sayfa İstanbul'da 'yan baktın' kavgası! Çocuk yoğun bakımda 3. Sayfa İhracat ödüllü şirket sahibinden milyonluk 'kargo' vurgunu! On binlerce mağdur var 3. Sayfa