Sitenin bahçesinde 20 kedi ölü olarak bulundu

Başakşehir'deki Bayındırık Konutları'nda sitenin bahçesinden 20 yavru kedi parçalanmış halde ölü bulundu. Site sakinleri, ilk önce kedilerin, köpek saldırısına uğradığını düşündüklerini daha sonra yakından baktıklarında yavruların bir insan tarafından işkence edilerek öldürüldüğünü tespit ettiklerini iddia ettiler. Yavru kedilerin o halini gören site sakinleri tepki göstererek polis ekiplerine haber verdi.

Abone ol

Başakşehir'deki Bayındırık Konutları'nda sitenin bahçesinden 20 yavru kedi parçalanmış halde ölü bulundu. Yaru kedilerin o halini gören site sakinleri tepki gösterdi.

Site sakinlerinden Elif Şener, sitede sürekli besledikleri 15-20 kedinin komşuları tarafından öldürüldüğünü iddia etti. İlk başta kedilerin, köpek saldırısına uğradığını düşünen site sakinleri, kedileri incelediklerinde bir insan tarafından işkence edilerek öldürüldüklerini tespit etti. Site sakini kadın "Biz daha bu olanların şokunu atlatamazken, bir gün sonra bir kedinin kafasının gövdesinden ayrılarak taşındığını gördük. Burada yapılan şey canilikten başka bir şey değil. Bir an önce bulunmasını istiyoruz. Çünkü herkesin ve çocukların psikolojisi bozuldu. Biz bunları görünce çok üzüldük. Kediler yavru kediler, kendini koruyamıyorlar. Ve bu yapılanlar gündüz saati yapılıyor. Nasıl olabilir böyle bir şey. Bunu yapan tam bir psikopat” ifadelerini kullandı.

13 senedir sitede yaşadığını ifade eden Ufuk Tunalıoğlu, kedileri öldüren kişinin site sakini olduğunu ve kameralara yakalanmadığını iddia etti. Tunalıoğlu, " Polise ve belediye ekiplerine haber verdik. Ekipler bu noktada incelemeler yapıyorlar. Hatta son yaşadığımız olayda kafası gövdesinden ayrılan bir kedinin parçalarının farklı kaplarda olduğunu gördük. Bu noktada çocuklarımız var. Biz artık tedirgin olmaya başladık. Ve bu olayı yapan kişi bizim içimizden birisi. Kamera görüntülerine yakalanmıyor. Bugün o kediyi kesen yarın birimizin çocuğuna bir şey yapabilir. Bir şekilde çözüm bulunmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Fotoğraf çektirmek için vagona çıkan çocuk çarpıldı 3. Sayfa Okuldaki patlamada öğretmen ve öğrenciler yaralandı 3. Sayfa Genç hemşire kendisini doktorun dairesinden attı 3. Sayfa Okulda dehşet! Telefonunun alınmasına sinirlendi yatakhaneyi yaktı Dünya