Bankamatikten 50 bin lira çalan şahıs, vatandaşlar tarafından yakalandı

Eskişehir'de bir bankamatiğe yapılan bakım sırasından içeriye girerek yaklaşık 50 bin lirayı çalan Ömer C., kovalamaca sonucu çevredeki vatandaşlar tarafından yakalandı. Kendisini yakalayan vatandaşa saldıran hırsız, çevredeki diğer vatandaşlar tarafından tekme ve yumrukla dövülmeye başladı. Vatandaşlar tarafından darbedilen şüpheliyi, polis güçlükle kurtardı.

Abone ol

Eskişehir Odunpazarı İlçesi Porsuk Bulvarı İletişim Sokak'ta bulunan kamu bankasına ait bir bankamatikte meydana gelen olayda, iddiaya göre bakım yapmak için bankamatiğin arka kapısını açan banka personeli, vatandaşlara işlem yapılamayacağını söylemek için ön tarafa geçti ve bu esnada açık olan kapıdan içeriye giren 26 yaşındaki Ömer C., bankamatiğin arka kısmında bulunan yaklaşık 50 bin lirayı alarak kaçmaya başladı.

Banka personelinin bağırması üzerine durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, kaçan şahsı kovalamaya başladı. Yaklaşık 200 metrelik kovalamaca sonucu şüpheli şahıs yakalandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince şüpheli şahıs gözaltına alınırken, çalınan yaklaşık 50 bin lira nakit para yetkililere teslim edildi.

VATANDAŞLARIN ELİNDEN GÜÇLÜKLE ALINDI
Kovalamaca sonucu vatandaşlar tarafından yakalanan şüpheli Ömer C., çevresinde bulunan bir kişiye yumrukla saldırmaya başladı. Bunu gören birçok kişi şüpheliye tekme ve yumruklarla saldırdı. Vatandaşlar tarafından darp edilen Ömer C.’yi kalabalığın arasından güçlükle alan polis ekipleri, şüpheliyi ekip otosuna bindirerek götürdü.

Kadir Şeker davasında yeni karar! 3. Sayfa Zonguldak'ta bir kadının sır ölümünde yeni detaylar! kadının cesediyle selfie çekip... 3. Sayfa Yok böyle canilik! 3. Sayfa Bu defa hayvana eziyetin adresi İstanbul! 3. Sayfa