Aydın'da bipolar hastası kadın çarşafla kendini astı

Aydın'da bipolar bozukluğu olduğu öğrenilen 43 yaşındaki kadın, çarşafla kendini asarak hayatına son verdi. İntihar öncesi video paylaşan kadının son sözleri "Ben hayattan keyif almıyorum artık, keyif alanlar yaşasın" oldu.

Abone ol

Aydın'ın Kuşadası ilçesi Değirmendere Mahallesi'nde yaşayan 43 yaşındaki Özlem Duman, iddiaya göre bir süredir bipolar hastasıydı. Daha önce de birkaç kere intihar teşebbüsünde bulunan kadın, geçtiğimiz günlerde  bir apartmanın zemin katında saat 15.30 sıralarında yanında getirdiği çarşafla kendini astı.

İNTİHAR ÖNCESİ VİDEO YAYINLAMIŞ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Özlem Duman'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Kadının intihar etmeden birkaç gün önce sosyal medya hesaplarından video yayınladığı öğrenildi.

"UYUYARAK ÖLMEK İSTEDİM AMA OLMADI"

Genç kadının videoda "İnsanları kırmayın, insanlar hassas. Benden kalan insanlara, beni seven insanlara budur yani. Buraya kadar. Ölme nedenim şudur, ben hayattan keyif almıyorum artık, keyif alanlar yaşasın. O cesareti kendimde buldum, yapacağım. Bu da bir insanın çıkmaza girdiği zaman... Paylaşmak istedim sadece. Genellikle uyuyarak ölmek istedim ama olmadı. Galiba..." ifadelerini kullandığı görülüyor.

Yemek siparişi görünümlü akılalmaz tuzak! Mesaja sakın tıklamayın 3. Sayfa Galata Kulesi'nin yakınındaki binada yangın! 3. Sayfa İstanbul'da şantiyede toprak kayması! 3 kamyon birbiri üzerine devrildi 3. Sayfa Haşemalı diye havuza almayanlara gözaltı 3. Sayfa