Aydın'da 5 ton 805 litre sahte içkiye 3 gözaltı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, jandarma operasyonunda sahte 5 ton 700 litre şarap ve 105 litre rakı ele geçirildi, 3 şüpheli ise gözaltına alındı.

Abone ol

Kullanıcıların sağlığını hiçe sayan sahteciler Aydın'da yakalandı. Emniyet güçleri yılbaşı öncesi denetimleri sıkılaştırırken Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yapılan operasyonda 5 ton 700 litre şarap ile 105 litre rakı ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Güzelçamlı Mahallesi'ndeki iş yerinde sahte içki üretildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Takibe alınan iş yerine dün akşam operasyon yapıldı. Buradaki aramalarda; 30 varil içinde sahte 5 ton 700 litre şarap ve 105 litre rakı ile saf alkol üretmek için kurulmuş düzenek ve 8 alkol ölçüm kiti bulundu. Sahte içki ve malzemelere el koyulurken, 3 şüpheli ise gözaltına alındı.

20 milyon TL'lik vurguna polis operasyonu 3. Sayfa Esenyurt'ta 8 kişi tarafından darbedilip öldürüldü 3. Sayfa Kaybolan adamın kimliği ormandaki cesetten çıktı 3. Sayfa "İntihar etmemiş olabilir, cezaevinde Çince öğreniyordu" 3. Sayfa