Avustralya'daki bir plajda güneşlenen Fransız kadına köpek saldırdı

Avustralya'daki Fraser Adası'nın K'gari plajında Fransız bir turist, güneşlendiği esnada bir yaban köpeğinin saldırısına uğradı. Aynı bölgede birkaç hafta öncesinde de yaşanan benzer bir olayla birlikte yetkililer, turistleri yaban köpeklerine karşı uyardı.

Abone ol

Avustralya'daki Fraser Adası'nın K'gari plajında ismi bilinmeyen bir Fransız turist, güneşlenirken yaban köpeğinin saldırısına uğradı. 20'li yaşlarda olduğu tahmin edilen kadın, havlusunun üzerinde uzanarak güneşlenirken bir anda yaban köpeği yanına geldi ve kadını kalçasından ısırdı. Korku dolu anlar, sıcağı sıcağına kaydedildi.

Fraser Adası'nın konumu

UZMANLAR UYARMIŞTI

Kurt ve köpek ırkının melezi olduğu ifade edilen yaban köpeklerinin daha öncesinde aynı bölgede 10 yaşındaki bir çocuğa benzer bir şekilde saldırdıkları ifade edildi. Uzmanlar özellikle turistleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Avustralya'daki yaban köpeği
37 FETÖ mensubu sınırda yakalandı 3. Sayfa Engelli vatandaşı, acımadan dövdüler 3. Sayfa Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı 3. Sayfa İstanbul depremi için kritik uyarı! "Tehlike altında" 3. Sayfa