Antalya'nın Alanya ve Manavgat sahillerinden sonra bir ceset de Köyceğiz sahilinde bulundu! Bir kadına ait olan cesette bazı uzuvlar yok

Antalya'nın Alanya ve Manavgat sahillerinden sonra şimdi de Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde sahilde, uzuvları eksik bir kadın cesedi bulundu. Akdeniz şeridinde 5 günde 6 ceset bulunmuştu.

Abone ol

Antalya sahillerinde 5 günde 6 ceset bulunmuş, çarpıcı olay sonrası valilik, 6 cesetten birinin kimliğinin belirlendiğini, 5 kişinin üzerindeki kıyafet ve ayakkabıların üretim yerinin Suriye olduğunu açıklamıştı.

BALIK AVLARKEN CESETLE KARŞILAŞTI

Bir korkunç manzara da Muğla Köyceğiz'de Ekincik Koyu sahilinde görüntülendi. Karadan ulaşımın olmadığı Ekincik Koyu Gökyar Burnu mevkiinde balık avlayan bir kişi, karaya vurmuş şekilde bir kadın cesediyle karşılaştı.

BAZI UZUVLARININ OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ

Yapılan ihbarın ardından bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri gönderildi. Bazı uzuvlarının eksik olduğu belirlenen kadın cesedi, Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin koordinesinde Köyceğiz İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

DÜZENSİZ GÖÇMEN OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILIYOR

Cesedin düzensiz bir göçmene ait olabileceği değerlendiriliyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Adana'da horoz dövüştüren 80 kişiye 205 bin TL ceza 3. Sayfa İzmir'de cinayet! "Sen kafirsin" diye bağırmış 3. Sayfa Minibüs ve hafif ticari araç çarpıştı! Onlarca kişi yaralandı 3. Sayfa Kur'an-ı Kerim'i önce öptü sonra ayağının altına aldı! Valilikten açıklama geldi 3. Sayfa