Antalya'da hastane bahçesindeki bankta sır ölüm

Antalya'nın Mahmutpaşa ilçesinde bulunan Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi bahçesindeki bankta bir kişinin cansız bedeni bulundu. Adli tabip ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Altay'ın cesedi kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi için morga kaldırıldı.

Abone ol

Olay, saat 15.00 sularında Muratpaşa ilçesi Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi bahçesindeki bir bankta gerçekleşti. Bir süredir bankta yaşayan 45 yaşındaki Yenal Altay’ı, hareketsiz gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptığı incelemede Altay’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Adli tabip ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Altay’ın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Gurbetteki yakınları için kamera kurdurtmuşlardı: Köydeki şüpheli cinayeti aydınlattı 3. Sayfa Ece Erken eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili yeni deliller sundu Magazin Güngören'de boş bir bina aracın üzerine çöktü 3. Sayfa Sokak ortasında birbirlerine girdiler! "Sen bana nasıl vurursun?" 3. Sayfa