'Anneme gidiyorum' diye babasının evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Zehra Kilis'te ortaya çıktı

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, misafirliğe geldiği babasının evinden çarşamba günü ‘anneme gidiyorum’ diye çıkan ve 4 gün boyunca kendisinden haber alınmayan 17 yaşındaki Zehra Zeynep Uncu’nun sosyal medya aracılığı ile tanıştığı bir gençle Kilis’e gittiği ortaya çıktı. Zehra, ailesini arayarak sağlığının yerine olduğunu söyledi.

Abone ol

Anne ve babası ayrı olan 17 yaşındaki Zehra Zeynep Uncu, 20 Mayıs'ta annesiyle yaşadığı Aydın'ın merkez Efeler ilçesinden babasının yaşadığı Koçarlı'ya gitmişti.

Koçarlı’nın Yeniköy Mahallesi'ndeki baba evinde 4 gün kalarak sonrasında annesinin yanına döneceğini söyleyen Zehra'dan bir daha haber alınamamıştı.

Ailesi genç kıza ulaşamayınca jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

SOSYAL MEDYADA TANIŞTIĞI GENÇLE KİLİS’E GİTTİĞİ ORTAYA ÇIKTI
Her yerde aranan genç kız bugün akşam saatlerinde annesini arayarak Kilis’te olduğunu, sağlığının iyi olduğunu söyledi. Zehra’nın sosyal medya üzerinden tanıştığı bir gençle Aydın Otogarı’ndan otobüsle Kilis’e gittiği öğrenildi. Ailesi kızlarına bir an önce eve dönmesini bekliyor. 

Sigarayla uyuyakaldı: Evi kül oldu 3. Sayfa 16 yaşındaki çocuk, annesi, ablası ve komşusunu öldürdü 3. Sayfa 'Anneme gidiyorum' diyen Zehra'dan haber alınamıyor 3. Sayfa Bisikletiyle 3 metre yükseklikten düşen çocuk kurtarılamadı 3. Sayfa