Aksaray'da oğlunun yardımına gitti, kalbinden bıçaklandı

Aksaray'da, 48 yaşındaki Lütfu U., oğlu Hasan Hüseyin U.'yu takip eden husumetlisi Ferit İn tarafından bıçaklandı. Kalbi ve sağ kolundan yaralanan Lütfu U., hastaneye kaldırılırken, olay sonrası kaçan şüpheli yakalandı.

Abone ol

Olay, 14 Temmuz gecesi saat 23.30 sularında Aksaray Gülağaç Demirci Beldesi'nde meydana geldi. 35 yaşındaki Ferit İn, iddiaya göre ailesiyle bir süredir husumetli olduğu 16 yaşındaki Hasan Hüseyin U.'yu, aracıyla evinin önüne kadar takip etti. Hasan Hüseyin U., eve giderek durumu babasına anlattı.

Ferit İn

Lütfü U, oğlunu da alarak minibüsle İn'in otomobilini takibe başladı. Kısa süre sonra kavşakta Lütfü U.'nun kullandığı minibüs ile İn yönetimindeki otomobil çarpıştı. Otomobilden inen Ferit İn cebinden çıkardığı bıçakla Lütfü U.’ya saldırdı. Lütfü U., kalbinden ve sol kolundan bıçaklandı. 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Lütfü U. ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ambulanstan inerken babasını kanlar içinde gören kızı Buse U., acil serviste arkadaşına sarılıp ağladı. Kavga sonrası olay yerinden kaçan Ferit İn jandarma ekiplerine teslim oldu. Lütfü U.’nun yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Gözleri önünde annesi öldürülen kadın konuştu 3. Sayfa Taksi ile kamyon birbirine girdi! Ölü ve yaralılar var 3. Sayfa 1 saat içinde 110 milyon TL kül oldu! 3. Sayfa Terfi istasyonuna giren 3 kişi geri çıkamadı 3. Sayfa