İntihar girişiminde bulunan depremzede ikna edilmeye çalışılıyor

6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem 10 ilimizi de etkiledi. Büyük yıkımlara yol açan bu afette, verilen son verilere göre 18 bin 342 kişi yaşamını yitirirken 74 bin 242 kişi de yaralandı. Depremin dördüncü gününde Adıyaman'da valiliğin enkaz kaldırma çalışmaları için kurulan bir vince çıkan depremzede, intihar girişiminde bulundu. Arama-kurtarma ekiplerinin toplanma alanındaki vince çıkan depremzede, ikna edilmeye çalışılıyor.

Abone ol

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem nedeniyle Türkiye'de verilen son verilere göre 18 bin 342 kişi yaşamını yitirdi, 74 bin 242 kişi yaralandı.

Depremin en çok etkilediği illerden Adıyaman'da valiliğin karşısında enkaz kaldırma çalışmaları için kurulan bir vince tırmanan bir depremzede, intihar girişiminde bulunuyor.

Elinde bıçak olduğu görülen depremzedenin “Neredeydiniz? Yalvardım ben…” diye bağırdığı duyuldu.

Depremzedenin tırmandığı vincin çevresi aynı zamanda arama-kurtarma ekiplerinin toplanma alanı.

Yurttaş, ikna edilmeye çalışılıyor.

Eski AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı ölü bulundu 3. Sayfa Abdest alırken depreme yakalanan kadın o anları anlattı 3. Sayfa Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme! Gözaltına alınan Eray Özyağcı adliyede 3. Sayfa EGM: Provokatif paylaşım yapan 4 şüpheli gözaltına alındı 3. Sayfa