Acı haberi sosyal medyadan duyurdu! Oyuncu Engin Yüksel'in 28 aylık oğlu hayatını kaybetti... "Yaşamak ne zormuş be oğlum"

'Arka Sıradakiler'in Zafer'i Engin Yüksel'i 28 aylık oğlu hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından "Yaşamak ne zormuş be oğlum, bunu seni yitirdiğim vakit anladım" sözleriyle duyuran Yüksel'in eşi Selma Yüksel, daha önce yaptığı paylaşımlarda oğlun Çınar’ın epilepsi hastası olduğu bilgisini vermişti. İşte detaylar...

Abone ol

Arka Sıradakiler, Kurtlar Vadisi, Ekmek Teknesi gibi dizilerde rol alan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu ve aynı zamanda seslendirme sanatçısı Engin Yüksel'in 28 aylık oğlu Çınar hayatını kaybetti.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Oyuncu Engin Yüksel'in 28 aylık oğlu Çınar Aziz'in hayatını kaybettiğini, sosyal medya hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımla duyurdu.

"YAŞAMAK NE ZORMUŞ BE OĞLUM..."

Engin Yüksel daha önce yaptığı paylaşımlarda oğlunun epilepsi ile mücadele ettiğini dile getirmişti.
Yüksel vefat haberini şu sözlerle duyurdu:

"1 Ekim 2020 Perşembe, annenizin ve benim size hamile olduğunu öğrendiğimiz gün ve tarih. 1 Ekim 2023 Pazar, 28 ay boyunca vermiş olduğun yaşama savaşını bıraktığın gün... Canım oğlum; Yaşamak ne zormuş be oğlum, bunu seni yitirdiğim vakit anladım. Ne dündü be ne gündü dedim ve ben ve biz can dostlarım senden çok şey öğrendik. Bana ve bize bir kız kardeş emanet edip gittin... Emanetin kalbimizin başımızın üstüne. Ben ve biz ve can dostlarım seni çok sevdik... Seni beni bizi var eden benden bizden çok sevdi seni. Huzurunda uyu bende senin huzurunda uyuyacağım oğlum." 

ÖLÜM NEDENİ NE?

Acılı eş Selma Yüksel, daha önceden sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, oğullarının rahatsızlığı hakkında sık sık bilgi veriyordu.

Oğullarını kaybeden aile, ikiz çocuklarından Çınar’ın epilepsi hastası olduğunu öğrendi.

ENGİN YÜKSEL KİMDİR?

20 Mart 1969 tarihinde Sakarya'da dünyaya gelen Engin Yüksel, Tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğu yapmıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü mezunu olan Yüksel, Adana Şehir Tiyatrosunda oyunculuk yapmaktadır.

Rol aldığı dizilerde hem iyi hem kötü karakterleri canlandıran Yüksel, 1994’teki Kaygısızlar dizisindeki rolü ile ve sonra diğer rolleriyle geniş kitleler tarafından tanınmıştır.

Kocaeli'de patlama! 4 kişi gözaltına alındı 3. Sayfa Ankara'da çıkan yangında itfaiye eri şehit oldu 3. Sayfa Irak'ta hava harekatı! 16 hedef imha edildi 3. Sayfa İlaçlanan ev bomba gibi patladı! O anlar kamerada 3. Sayfa