5 yıllık iş deneyimi olan iktisat mezunu genç, "Bana temizlik ve yemek yapmam teklif edildi."

İktisat mezunu genç, yaptığı bir iş başvurusunun ardından yaşadıklarını anlattı. Şartları konuştuktan sonra gelen bir teklifi anlatan vatandaş, "Her gün bazı yerleri temizlemek zorundasınız. Ve ofiste yemek yapacaksınız." şeklinde belirtti.

Abone ol

İktisat mezunu olup aynı zamanda 5 yıllık iş deneyimi olan bir genç, yaptığı bir başvurusunun ardından yaşadıklarını anlattı. Görüşmeye giden vatandaş, "Az önce bir iş görüşmesinden çıktım. Şaka gibiydi. İktisat mezunuyum, 5 yıllık iş tecrübem var. CV'mde her şey yazıyor. Bildiğim bilmediğim bütün programlar. Hepsini konuştuk. Ben şartları sordum hangi şartlarda çalışacağız diye. Haftada bir temizlikçi geliyor fakat bazı yerlerin günlük temizlenmesi gerekiyor. Oraları temizleyeceksiniz. Ayrıca ofiste mutfak olduğu için öğle yemeği yapılıyor. Bir başka kadın yapıyor fakat sen başlayınca sen yapacaksın dediler" şeklinde anlattı. 

Ayrıca asgari ücret teklif edildiğinin altını çizen genç, "Umarım aradıkları işçiyi bulurlar" dedi.

Yürürken silahlı saldırıya uğrama anı kamerada 3. Sayfa Yaşlı kadın-genç kız kavgası kamerada 3. Sayfa Canlı yayında silahlı saldırı: 2'si Türk 3 ölü Dünya Esenyurt tekel baskını vol2 3. Sayfa