5 yaşındaki çocuğa taciz Kayseri'yi ayağa kaldırdı! Hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı | 67 gözaltı

Kayseri Melikgazi'de Suriyeli birinin çocuğu (5)taciz etmesi şehri ayaklandırdı. İş yerleri, evler ve çok sayıda araç kalabalık gruplar tarafından yakılırken Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı bugün yaptığı açıklamayla mağdur çocuk, anne ve kardeşlerinin devlet koruması altına alındığını açıkladı. Diğer taraftan şehirdeki olayların yarattığı hasar gün ağarınca gün yüzüne çıktı. Bakan Yerlikaya, "Söz konusu eylemlere güvenlik güçlerimizin müdahalesi esnasında 67 şahıs gözaltına alınmıştır. " dedi.

Haberin devamı için tıklayınız

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Danışmentgazi Mahallesi'nde Suriye uyruklu bir şahsın kendisi gibi Suriyeli olan 5 yaşındaki bir çocuğu taciz ettiği ihbarı kenti tam anlamıyla yangın yerine çevirdi. Olayın akabinde toplanan kalabalık gruplar çok sayıda iş yeri, ev ve aracı yakılırken olaylar Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve emniyet güçlerinin araya girmesiyle bitti.

Bakan Yerlikaya, "Söz konusu eylemlere güvenlik güçlerimizin müdahalesi esnasında 67 şahıs gözaltına alınmıştır. Toplanan kalabalık saat 02.00’dan sonra dağılmıştır" açıklamasında bulundu.