14 yaşındaki Arda'nın kahreden hikayesi! Sac bükme makinesinde öldü, meğer annesi de...

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, staj yaptığı fabrikada sac bükme makinesine kafası sıkışan ve kaldırıldığı hastanede yedi gün sonra haaytını kaybeden 14 yaşındaki Arda Tonbul'un cenazesi Giresun'a toprağa verildi. Diğer taraftan Tonbul'un daha 4 aylıkken, annesi Emine Tonbul'u kalp krizi sonucu kaybettiği ortaya çıktı.

Abone ol
  • İstanbul Esenyurt'ta, Akçaburgaz Mahallesi'ndeki demir-çelik fabrikasında staj yaparken, 9 Ocak tarihinde dengesini kaybetmesi sonucu kafası sac bükme makinesine sıkışan ve kaldırıldığı hastanede geçen gün yaşamını yitiren Mesleki Eğitim Merkezi öğrencisi 14 yaşındaki Arda Tonbul'un cenazesi, yakınları tarafından Giresun'un Çamoluk ilçesine götürüldü.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

  • Tonbul için Karadikmen köyündeki Merkez Camii'nde düzenlenen cenaze törenine babası Raşit Tonbul ve yakınlarının yanı sıra Gümüşhane'nin Şiran ilçesi Belediye Başkanı Başkanı Mutlu Özel, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

AİLE KABRİSTANINA DEFNEDİLDİ

  • Çocuğun cenazesi, kılınan namazın ardından aynı köydeki aile kabristanlığına defnedildi.

4 AYLIKKEN ANNESİNİ KAYBETMİŞ

  • Öte yandan Arda Tonbul'un henüz 4 aylıkken, annesi Emine Tonbul'u kalp krizi sonucu kaybettiği küçük çocuğun yakınları tarafından belirtildi.

Yaşlı kadına köpek saldırdı! O anlar kamerada 3. Sayfa Anne ve bebeği iş makinesinin altında kaldı! Acılı baba olay yerine koştu 3. Sayfa Zincirleme kazada 2 kişi yaralandı 3. Sayfa İstanbul'da ağabey dehşeti! Lunaparkta kardeşinin sevgisiline kurşun yağdırdı! O anlar kamerada 3. Sayfa