Zonguldak açıklarında batan geminin 7 mürettebatını arama çalışmaları devam ediyor

Karadeniz Ereğli ilçesinde 19 Kasım'da fırtına nedeniyle mendireğe çarptıktan sonra batan Türk bayraklı "Kafkametler" adlı gemideki 12 mürettebattan 5'inin cansız bedenine ulaşılmış, kalan 7 mürettebat için arama çalışmaları başlatılmıştı. Kayıp 7 mürettebatı arama çalışmaları 37 gündür devam ediyor.

Zonguldak açıklarında batan geminin 7 mürettebatını arama çalışmaları devam ediyor
  • Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kayıp 7 kişilik mürettebatını arama çalışmaları 37 gündür devam ediyor.
  • Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM), AFAD ve diğer ekipler, kayıp personeli arama çalışmalarını karadan ve denizden sürdürüyor.

Zonguldak açıklarında batan geminin 7 mürettebatını arama çalışmaları devam ediyor - Resim : 1

  • Çalışmalara, her türlü hava şartları ve dünyanın tüm açık denizlerinde görev yapabilecek niteliklere sahip, gemi kazalarına, deniz kirliliğine ve yangınlara karşı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün operasyonel gücünü artıran Nene Hatun Gemisi de destek veriyor.

Zonguldak açıklarında batan geminin 7 mürettebatını arama çalışmaları devam ediyor - Resim : 2

  • Denizcilik Genel Müdürlüğü kontrolünde gemi kurtarma enkaz kaldırma şirketi de kayıp mürettebatı arama ve batık geminin enkazını kaldırma çalışmalarını sürdürüyor.

 

Yolcu otobüsünün şoförü seyir halindeyken mesajlaştı! Cezası belli oldu Viaport AVM'de çıkan yangın söndürüldü Esenyurt'ta tekel katliamı! 2 kişinin can verdiği feci olayda 4 zanlı için istenen ceza belli oldu Önüne çıkan köpeğe çarpmamak için yaptığı hamle canından ediyordu