Zeytinburnu'nda korkunç olay! 3 yaşındaki çocuk 4'üncü kattan otomobilin üzerine çakıldı

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde 3 yaşındaki çocuk, dördüncü katındaki evin camından park halindeki aracın üzerine düştü. Kaputa düşen çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtirken anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Zeytinburnu'nda korkunç olay! 3 yaşındaki çocuk 4'üncü kattan otomobilin üzerine çakıldı

Olay, Zeytinburnu Veli Efendi Mahallesi'nde geçen gün saat 15.00 sularında gerçekleşti. 3 yaşındaki Asel G., 7 katlı binanın dördüncü kattaki evin açık camının kenarına çıktı. Camından düşen çocuk alt katlarda bulunan çamaşır iplerine takıldıktan sonra park halindeki Velat Yaman'a ait aracın üzerine düştü.

Zeytinburnu'nda korkunç olay! 3 yaşındaki çocuk 4'üncü kattan otomobilin üzerine çakıldı - Resim : 1

KAPUTA DÜŞÜP YOLA YUVARLANDI
Kaputa düşen çocuk daha sonra yola yuvarlandı. Çocuğun düştüğünü gören mahalle sakinleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Zeytinburnu'nda korkunç olay! 3 yaşındaki çocuk 4'üncü kattan otomobilin üzerine çakıldı - Resim : 2

"ÇOCUĞA BİR ŞEY OLMAMIŞ ÖNEMLİ DEĞİL"
Çocuğun üzerine düştüğü otomobilin sahibi Velat Yaman "4. kattan 3 yaşında otizmli bir çocuk direkt arabanın kaput tarafına düşmüş, Allahtan çocukta bir şey yok durumu iyi. Hastaneye ailesi tarafından kaldırıldı, iyi yani şu an durumu. Arabanın ön tarafı biraz çökük, çocuğa bir şey olmamış, önemli değil" dedi.

Gece kulübünde dehşet anları! Müşteriler alev alev yandı 'Silahlarınızı hazırlayın' diyen imamdan açıklama geldi 5 ilde PKK ve DEAŞ operasyonu: 24 gözaltı kararı 137 Afgan düzensiz göçmen ülkelerine yollandı