Yeni evlenen çiftin boşanma nedeni hayrete düşürdü! Düğünün ertesi günü karısını ilk defa makyajsız gören adam, soluğu mahkemede aldı

Çin'de yeni evlenen bir çiftin boşanma nedeni sosyal medyada gündem oldu. Cao (30) ve Trang (47) çifti, düğünün ertesi gününde boşanma kararı alarak tüm çevresini şoke etti. Cao, karısı Trang'ın düğünün ertesi gününde ilk kez makyajsız halini görünce boşanma kararı verdi. Ciftin ailelerinin araya girmesine rağmen Cao boşanma kararından vazgeçmedi.

Yeni evlenen çiftin boşanma nedeni hayrete düşürdü! Düğünün ertesi günü karısını ilk defa makyajsız gören adam, soluğu mahkemede aldı

Çin'de yeni evlenen Cao (30) ve Trang (47) isimli bir çiftin boşanma nedeni duyanları şoke etti. Cao'nun düğünün ertesi günü Trang'ı makyajsız haliyle görmesi, yeni evli adamı hayal kırıklığına uğrattı.

Daha önce Trang'ı hiç makyajsız görmeyen Cao, düğünün ertesi günü karısının doğal halini gördüğünde evlenene kadar kandırıldığını söyleyerek boşanma davası açtı. Çiftin ailelerinin araya girmesine rapmen adam boşanma kararından vazgeçmedi.

Cao, dolandırıldığını iddia ederek açtığı boşanma davasında yeni gelin Trang'tan 200 bin Yuan (yaklaşık 563 bin 417 Türk Lirası) tazminat talep etti.

Trang, eşine güzel görünmek için makyaj yaptığını ve onu kandırmak gibi bir amacı olmadığını söyleyerek kendisini savunsa da çift soluğu mahkemede aldı.

Çiftin boşanıp boşanmadığına dair net bir bilgi paylaşılmadı.

Çamaşır makinesi tartışması kanlı bitti: Ağabeyini öldürdü 654 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi Evinde ipe asılı bulundu 72 yaşındaki kadına tecavüz skandalı!