Yanında eşi ve çocuğu olan husumetlisine bıçakla saldırdı

Karaman’da, yaşanan olayda İrfan K. (36) isimli şahıs, aralarındaki husumet nedeniyle Gökhan N. (37) ile karşılaştığı sokakta, yanında eşi ve çocuğu varken bıçaklı saldırıda bulundu.

Yanında eşi ve çocuğu olan husumetlisine bıçakla saldırdı
  • Karaman'da İrfan K. (36), aralarında husumet olan ve yanında eşi ile çocuğu bulunan Gökhan N.'ye (37) bıçakla saldırdı.

Yanında eşi ve çocuğu olan husumetlisine bıçakla saldırdı - Resim : 1

  • Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Gökhan N. de arbede sırasında elinden kaptığı bıçakla İrfan K.'yı yaraladı. Ağır yaralı 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yanında eşi ve çocuğu olan husumetlisine bıçakla saldırdı - Resim : 2

  • Olay, saat 17.00 sıralarında Ali Şahane Mahallesi 176 Sokakta meydana geldi. İrfan K. sokakta, yanında eşi Nergiz N. ve çocuğu olan Gökhan N. ile karşılaştı.

Yanında eşi ve çocuğu olan husumetlisine bıçakla saldırdı - Resim : 3

  • İkili arasında daha önceki husumet nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine İrfan K., eşi ve çocuğunun gözü önünde Gökhan N.'ye bıçakla saldırıp, yaraladı.

Yanında eşi ve çocuğu olan husumetlisine bıçakla saldırdı - Resim : 4

  • Gökhan N. de arbede sırasında İrfan K.'nın elindeki bıçağı kapıp, saldırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan iki kişi kanlar içinde kalırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
  • Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Yanında eşi ve çocuğu olan husumetlisine bıçakla saldırdı - Resim : 5

  • 2 kişinin de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin kuzeni de yakalandı Müge Anlı'da tüyler ürperten cinayet itirafı! Canlı yayında gözaltı İzmir'de feci kaza! Motosikletiyle astsubaya çarparak şehit eden şahsın 22 suç kaydı çıktı