Van'da hız kesmeden devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor

Van'da etkisini sürdüren kar yağışı, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yoğun kar yağışının devam ettiği il merkezinde kar kalınlığı 30 santimetreyi geçti! Hız kesmeden devam eden kar yağışı nedeniyle ilde güvenlik önlemleri kapsamında yol çalışmaları devam ediyor.

Dünden bu yana etkili olan ve aralıksız yağan kar, kent merkezindeki kalınlığı 30 santimetreyi geçerken, yüksek kesimlerde ise bu oran 45 santimetre olarak bildirildi.

Van'da hız kesmeden devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor - Resim : 1
KARLA MÜCADELE EKİPLERİ İŞ BAŞINDA
Yayaların kaldırımda yürümekte zorlandığı Van'da ağaç ve araçların üzeri karlarla kaplandı.
Sürücülerin trafikte ilerlemesinin tehlikeli boyutlara ulaştığı ilde, Van Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekiplerini devreye soktu. Ekipler, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için ana caddelerde çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.Van'da hız kesmeden devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor - Resim : 2Sürücülerin trafikte ilerlemekte güçlük çektiği ilde, ağaçlar ve araçların üzerinde kar birikti, yayalar kaldırımlarda yürümekte zorlandı.
Esnaflar iş yerlerinin önündeki karı temizlerken araç sahipleri de araçlarının üzerinde biriken karları temizledi.


Kaynak: İHA

3 yıl süren sessizliğin ardından işitme engellilere ses oldu ‘Dur’ ihtarına uymayan FETÖ şüphelilerinin aracına ateş açıldı: 1 ihraç polis hayatını kaybetti Böylesi filmlerde yok! Kaynanasından 2, kızından 2 çocuğu oldu Kartal’da 2 genç kız evde ölü bulundu