Üzerine ağaç devrilen Saadet Partisi Burdur adayının bacağı kırıldı

Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan’ın üzerine şiddetli rüzgar sebebiyle ağaç devrildi. Ersan'ın bacağı kırılırken, oğlunun ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Üzerine ağaç devrilen Saadet Partisi Burdur adayının bacağı kırıldı
  • Seçim çalışmaları çerçevesinde birtakım ziyaretler için sokağa çıkan Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan’ın sanayi sitesinde gezdiği esnada üzerine şiddetli fırtına nedeni ile ağaç devrildi.

Üzerine ağaç devrilen Saadet Partisi Burdur adayının bacağı kırıldı - Resim : 1

  • Ağaç altından çıkarılan Adnan ve Taha Ersan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Üzerine ağaç devrilen Saadet Partisi Burdur adayının bacağı kırıldı - Resim : 2

  • Hastanede yapılan ayağının kırıldığı tespit edilen Adnan Ersan’ın sağlık durumu ile ilgili yayınladığı videoda “Allah’a çok şükür iyiyim. Olay anını hatırlamıyorum. Uyandığımda hastanedeydim" dedi.

Üzerine ağaç devrilen Saadet Partisi Burdur adayının bacağı kırıldı - Resim : 3

  • Saadet Partisi Başkan Adayı Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan’ın üzerine ağacın devrilme anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. 

Üzerine ağaç devrilen Saadet Partisi Burdur adayının bacağı kırıldı - Resim : 4

Devlet Bahçeli Lisesi'nde sona gelindi Yeni doğmuş bebeği birinci kattan attılar Görevini yapan polise çarpan sürücü kaçtı Afyonkarahisar'da köpek dövüştüren 30 şahıs gözaltında