"Twerk" danslarıyla fenomenleştirilen Esra Rabia Ünal profili sahte çıktı! Meğer 'Fuhuşçu Pembe Panter'miş | VİDEO

Son günlerde görüntüsü ile bağdaşmayan pozlarla ve tepki çeken "Twerk" danslarıyla fenomenleştirilen Esra Rabia Ünal'ın gerçek adının Ayşe Bolhatoğlu olduğu ve daha önce fuhuştan gözaltına alındığı ortaya çıktı. Sosyal medyada Esra Rabia Ünal gibi pek çok sahte hesabın var olduğu bu hesaplarla İslami değerlere içeriden bir çürütme operasyonu gerçekleştirildiği öğrenildi.

Esra Rabia Ünal! Sosyal medyada herkes onu bu isimle tanıyor, twerk dansları ve uygunsuz davranışlarını içeren videoları her geçen gün daha çok yayılıyor. Ünal bu konudaki tek fenomenleştirilen isim de değil.
Son günlerde onun gibi pek çok sosyal medya fenomeni türemeye başladı.

Ahlak dışı davranışlarla öne çıkarılan isimlerin fuhuş operasyonlarında yakalanmış sahte isimli kişiler olduğu ortaya çıktı.

Esra Rabia Ünal isimli instagram fenomeninin de çirkin bir operasyonun parçası olduğu belirlendi.
Örgütsel ve sistematik bu operasyonun şifreleri incelendiğinde akıllara FETÖ ve Adnan Oktar örgütünün yöntemleri geldi.

SEX İŞÇİSİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyada başörtüsüyle "Twerk" dansı yapan Esra Rabia Ünal'ın gerçek adının Ayşe Bolhatoğlu olduğu ve 5 yıl önce Adana'da ahlak polisinin yaptığı fuhuş operasyonunda tutuklandığı ortaya çıktı.

 "PEMBE PANTER" LAKABIYLA İŞ YAPIYORDU

Bolhatoğlu'nun fuhuş operasyonunda "Pembe panter" lakabını kullandığı öğrenildi. Son günlerde görüntüsü ile bağdaşmayan davranış ve pozlarla fenomenleştirilen Ayşe Bolhatoğlu'nun gerçek kimliği Sabah'ın haberine göre aslında 2018 yılında deşifre olmuştu.

 'FUHŞA YER TEMİN ETMEK'

2018 yılını Ağustos ayında Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Ayşe Bolhatoğlu'nun sosyal medya hesaplarından anlaştığı kişilerle fuhuş yaptığını ayrıca fuhşa yer temin ettiğini tespit etmişti.

ADLİYEYE SEVK EDİLMİŞTİ

"Fuhuş yapmak, fuhşa yer temini etme" suçlarından da kaydı olduğu, fuhşa yer temin ettiği kişilerden de para aldığı iddia edilen Ayşe Bolhatoğlu adliyeye sevk edilmişti.

SÖZDE TESETTÜR ÜZERİNDEN İSLAM'A SALDIRI

Son günlerde sosyal medyada başörtüsüyle "Twerk" dansı yapan ve ahlaksız pozlarıyla yüz binlerce takipçiye ulaştırılan Esra Rabia Ünal ve benzer profillerin bir operasyonun parçası olduğu ortaya çıktı.

TWERK DANSI BARDAĞI TAŞIRDI

Esra Rabia Ünal adıyla sosyal medyada fenomen olan ve 336 bin takipçisi olan Ayşe Bolhatoğlu'nun başörtüyle "twerk" dansı yapıp, başörtüsünü iğrenç videolara alet etmesi vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.