Türkiye Müge Anlı'daki üvey baba skandalını konuşuyor! Kızlarını taciz ettiği ortaya çıktı: Canlı yayında gözaltı

Müge Anlı'daki cinsel taciz hadisesi kamuoyunun gündemine yerleşti. Üvey kızlarını bulmak için canlı yayına çıkan Selahattin Yalnız'ın kızlarını senelerdir tecavüz ettiği ortaya çıktı. Selahattin Yalnız canlı yayında gözaltına alınırken Müge Anlı, "Sen utanmadan bu kızları aramak için benim stüdyoma nasıl geldin? Terbiyesiz adam" sözleriyle çıkıştı.

Türkiye Müge Anlı'daki üvey baba skandalını konuşuyor! Kızlarını taciz ettiği ortaya çıktı: Canlı yayında gözaltı
  • Muğla'daki akıllara durgunluk getiren olay Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü.
  • Üvey kızlarını bulmak için canlı yayına çıkan Selahattin Yalnız'ın üvey kızlarını senelerdir taciz ettiği gün yüzüne çıktı.
  • Selahattin Yalnız, kızı ve arkadaşının yemeklerine ilaç atıp ortadan kayboldukları iddiası ile Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. İki kızın bulunması ile beraber olayın seyri değişti.
  • 14 gün sonra bulunan F.T.B. ile B.D ise üvey babaları tarafından senelerdir istismar edildiklerini belirtti.

Türkiye Müge Anlı'daki üvey baba skandalını konuşuyor! Kızlarını taciz ettiği ortaya çıktı: Canlı yayında gözaltı - Resim : 1

MÜGE ANLI: UTANMADAN NASIL BENİM STÜDYOMA GELDİN?

  • Canlı yayında görüntülü olarak Yalnız'a bağlanan Müge Anlı "Gözünüz aydın kızlar bulundu. Sen utanmadan nasıl benim stüdyoma geldin? Allah seni şaşırttı mı, yanılttı mı ne oldu? Sen utanmadan bu kızları aramak için benim stüdyoma nasıl geldin? Terbiyesiz adam. Senin bu kızlara neler yaptığının videoları elimde, ahlaksız! Sen bundan sonra bana değil savcı ve hakime söyleyeceksin. Sen bu kızları istismar edip nasıl gelip bir de ararsın? Ben gözüme mi inanacağım sana mı? Bütün videoların elimde" sözleriyle yıllar süren istismarı ortaya çıkardı.

"GİDECEK YERİM YOK YANINDA KALACAĞIM"

  • 14 yaşından beri üvey baba tarafından cinsel istismara uğrayan kızların annesinin kızlarını savunmaması ve "gidecek yerim yok yanında kalacağım" demesi stüdyodakileri ve ekran karşısındaki çileden çıkardı.

Türkiye Müge Anlı'daki üvey baba skandalını konuşuyor! Kızlarını taciz ettiği ortaya çıktı: Canlı yayında gözaltı - Resim : 2

"ONDAN KORKMA"

  • Yıllardır üvey babaları tarafından cinsel istismara maruz kaldıklarını söyleyen 24 yaşındaki F.T.B, "14 yaşından beri bu adam bize cinsel istismarda bulunuyor. Bize satırla saldırıyordu, bizi dövüyordu. Bize "Sizin derinizi yüzerim, dördünüz de benim karım olacaksınız' diyordu. Bunlar annemin gözünün önünde yapılıyordu. Sen de korkundan susuyordun. Ondan korkma" diye konuştu.
  • Program ihbar kabul edildi.
  • Selahattin Yalnız, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Türkiye Müge Anlı'daki üvey baba skandalını konuşuyor! Kızlarını taciz ettiği ortaya çıktı: Canlı yayında gözaltı - Resim : 3

Bir kadın üstsüz şekilde sokakta yürüdü Cinayetin sırrı 18 yıl sonra çözüldü Kocaeli'de 'çocuk düğünü'ne polis baskını İstanbul'da aile katliamı: 2 ölü