Turan patrona vuran 17 yıl aldı! Ormanda patrona dayağın cezası ağır oldu

Bolu'da patronu Turan A. ile tartışan ardından ormanda arkadaşlarına dövdüren Gülay Gümüş ve olayın içinde bulunan 5 kişi, 17'şer sene hapis cezası aldı. Darbedilen Turan A., Gümüş'ün arkadaşları tarafından iç çamaşırlarıyla kent merkezine bırakılmıştı.

Turan patrona vuran 17 yıl aldı! Ormanda patrona dayağın cezası ağır oldu

Turan patrona vuran 17 yıl aldı! Ormanda patrona dayağın cezası ağır oldu

Bolu'da patronu Turan A. İLE tartışan ardından ormanda arkadaşlarına dövdüren Gülay Gümüş ve olayın içinde bulunan 5 kişi, 17'şer sene hapis cezası aldı. Darbedilen Turan A., Gümüş'ün arkadaşları tarafından iç çamaşırlarıyla kent merkezine bırakılmıştı.

Bolu'da çay ocağında çalışan Gülay Gümüş, 2 yıl önce, bir süre ilişki yaşadığı patronu Turan A. ile tartıştı. Gümüş, tartışma sonrası yaşananları arkadaşlarına anlattı.

ORMANDA FECİ BİÇİMDE DARBETTİLER
DHA'da yer alan habere göre Gümüş'ün 5 arkadaşı da Turan A.'yı Pirahmetler köyünde ormana götürüp darp etti ardından iç çamaşırlı halde kent merkezindeki Kızılay Parkı'na bıraktı.

7 KİŞİ İÇİN DAVA AÇILDI
Şikayet sonrası 7 kişi hakkında iddianame hazırlandı; 'öldürmeye teşebbüs' ve 'cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından dava açıldı.

6 ŞÜPHELİ TUTUKSUZ YARGILANDI
Emrah Balıkçı tutuklu yargılanırken, Emrah Korhan, Kenan Hançer, Metin Akyol, Murat Çalışkan, Yasin Vural ve Gülay Gümüş'ün ise tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

SANIKLAR BİRBİRLERİNİ SUÇLADI
Bolu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde davanın karar duruşması görüldü. Taraflar, mahkeme salonunda hazır bulundu. Duruşmada sanıklar, birbirlerini suçlayarak olayı kabul etmedi.

6 SANIĞA 17'ŞER YIL HAPİS VERİLDİ
Mahkeme heyeti, yapılan yargılama sonucu sanıklardan 6'sının suçu işlediğine kanaat getirip, 17'şer yıl hapisle cezalandırılmalarına hükmetti. Yasin Vural için de beraat kararı verildi.

Yusuf Ziya Gümüşel ve Kadir İstekli tutuklandı Ege Denizi'nde deprem! Müşteriye nasıl iltifat edersin cinayeti! Soylu: Avrupa Teslim oldu, biz mahkum edeceğiz