Tokat'ta öğrencilerin bulunduğu minibüs ile otomobil çarpıştı, 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

Reşadiye İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, öğrencilerin bulunduğu bir minibüs ile bir otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Otomobili kullanan A.K. (48) ile minibüsü kullanan A.E. (46), Delice mevkisinde çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan S.K. (48) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 6'sı öğrenci olan 11 kişi ambulanslarla Reşadiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Tokat'ta öğrencilerin bulunduğu minibüs ile otomobil çarpıştı, 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

Tokatı'ın Reşadiye İlçesi'nde bugün meydana gelen bir trafik kazasında, bir öğrenci minibüsü ile bir otomobil çarpışması sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi ise yaralandı.

Tokat'ta öğrencilerin bulunduğu minibüs ile otomobil çarpıştı, 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı - Resim : 1

Kazada, otomobili kullanan A.K. (48) ile Başçiftlik Belediyesi'ne ait minibüsü kullanan A.E. (46), Delice mevkisi yakınlarında karşı karşıya geldi.

Korkunç kaza sonucunda, otomobilde bulunan S.K. (48) maalesef olay yerinde hayatını kaybetti.

Tokat'ta öğrencilerin bulunduğu minibüs ile otomobil çarpıştı, 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı - Resim : 2

Yaralanan 6'sı öğrenci olmak üzere toplam 11 kişi, derhal ambulanslarla Reşadiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Ayrıca, minibüste bulunan öğrencilerin, sportif yeteneklerini tespit etmek amacıyla Başçiftlik ilçesinden Reşadiye'ye taşındığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Katil köpeğin sahibine 6 yıl hapis istemi Yürekleri yakan Nisanur bebeğin cenazesine ailesinden katılan olmadı Tokat'ta feci kaza! Öğrenci servisiyle araba çarpıştı: Ölü ve çok sayıda yaralı var Uyarıları dinlemediler! Ölümden son anda kurtuldular