Tokat'ta feci kaza! Öğrenci servisiyle araba çarpıştı: Ölü ve çok sayıda yaralı var

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde öğrencileri taşıyan servis minibüsü ile otomobil çarpıştı. Meydana gelen kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 6'sı öğrenci, 11 kişi ise yaralandı. Jandarma kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Tokat'ta feci kaza! Öğrenci servisiyle araba çarpıştı: Ölü ve çok sayıda yaralı var

Kaza, saat 13.00 sularında, Tokat Reşadiye-Aybastı kara yolunda gerçekleşti. Öğrencileri taşıyan 50 yaşındaki Ahmet Eraslan hakimiyetindeki 60 NB 646 servis minibüsü, 48 yaşındaki Abdullah Kayıcı kontrolündeki 81 EH 707 plakalı araba ile çarpıştı.

11 YARALI, 1 ÖLÜ
Kazada otomobildeki Suna Kayıcı (48) hayatını kaybetti. Sürücüler Abdullah Kayıcı ve Ahmet Eraslan ile servisteki 6'sı öğrenci, 2'si öğretmen 8 kişi ve otomobildeki 1 kişi yaralandı.

Tokat'ta feci kaza! Öğrenci servisiyle araba çarpıştı: Ölü ve çok sayıda yaralı var - Resim : 1

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı, Suna Kayıcı’nın cenazesi ise aynı hastanenin morguna konuldu.

Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: DHA

Uyarıları dinlemediler! Ölümden son anda kurtuldular 'Silahlanın' çağrısında bulunan imam hakkında şok gelişme Sevgi Demirci ve çocuklarını kim öldürdü? Bakan Akar duyurdu: 19 terörist etkisiz hale getirildi