TikTok'ta bir yayıncı bulaşık makinesinin çalışma anlarını terapi başlığıyla yayınladı: Yorumlar dikkat çekici

TikTok'ta "bulasikmakinesi55" kullanıcı adıyla canlı yapan biri, bulaşık makinesini çalıştırdıktan sonra o anları saniye saniye takipçileri ile paylaştı. Videoda bulaşık makinesinin, yıkama anları görüntülenirken kullanıcının arka planda kullandığı sözler terapi niteliğindeydi.

TikTok isimli sosyal medya platformunda "bulasikmakinesi55" kullanıcı adıyla yer alan biri, yaptığı yayınla herkesi şoke etti. Kullanıcı, bulaşık makinesini kapağı açık bir vaziyette çalıştırıp, o anları canlı yayınladı.

Yayını izleyenler, şaşkınlığını gizleyemeyerek, "Nereye düştük", "Benim kafayı toplayacak o yayın", "Abi ne yaşıyon" ifadelerini kullandı.

Yayıncı ise arka planda, "Bu bir terapi yayını, hepinizin kafasındaki dertleri boşaltacağım", "faş fuş" ifadelerini kullanarak, izleyenlere düşük bütçeli bir terapi hizmeti sundu.

O anlar sosyal medyada birçok kez paylaşıldı.

Taksici rezaleti bitmiyor Köpeği darp eden şahsa hapis: O anlar kamerada Kadınlara akıl almaz müdahale: Otomobilin içinden yangın tüpü sıktılar Sokak ortasında kadını darp ederek bayıltmıştı! Maganda tutuklandı