Lokantada çatışma çıktı: 1 ölü, 1 yaralı

Tekirdağ Saray'da 35 yaşındaki Ufuk A. ile aralarında hüsumet bulunan lokantanın işletmecisi Muzaffer Malkoç ile birbirlerine ateş açtı. Malkoç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, yaralanan Ufuk A. ise hastaneye kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Lokantada çatışma çıktı: 1 ölü, 1 yaralı

Olay, dün akşam saatlerinde Tekirdağ Saray'ın Güneşkaya mevkiisindeki piknik alanında bulunan lokantada meydana geldi. Ufuk A., burada husumetlisi 52 yaşındaki Muzaffer Malkoç'un eşi ile işlettiği lokantanın bahçe kısmına oturdu. Ufuk A., iddiaya göre Malkoç'un eşinden çay istedikten sonra, "Kocanı vurmaya geldim. Onu vuracağım" dedi. Bu sözler üzerine kadın lokantaya girerek eşine durumu anlattı. Muzaffer Malkoç da, olası saldırıya karşı işletmesindeki tabancasını aldı.

Lokantada çatışma çıktı: 1 ölü, 1 yaralı - Resim : 1
Hayatını kaybeden Muzaffer Malkoç

İçeriye giden Ufuk A. ile Muzaffer Malkoç, çıkan tartışmanın ardından birbirlerine ateş açtı. Karşılıklı ateşte Malkoç ve Ufuk A., yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ambulansla Saray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Muzaffer Malkoç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ufuk A.'nın ise tedavisi sürüyor. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Lokantada çatışma çıktı: 1 ölü, 1 yaralı - Resim : 2
Ufuk A.

Kaynak: DHA

Tekirdağ
Güngören'de bina yıkımı sırasında kavga Kız kaçırma husumetinin sonu kanlı bitti Defineciler tarihi yapılara zarar verdi Eşini ve kızını rehin aldı, polis bacağından vurdu