Tatile diye çağırıp tuzağa düşürdükleri 13 kadını fuhşa zorladılar

Bursa merkezli 3 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda, tatil için Türkiye’ye gelen yabancı uyruklu kadınların fuhşa zorlandığı ortaya çıktı. Fuhşa zorlanan 13 kadından biri olan ve Rusya'dan Mardin'e tatile gelen Oksana A.’nın Jinekolog olduğu öğrenildi.

Tatile diye çağırıp tuzağa düşürdükleri 13 kadını fuhşa zorladılar
Tatile diye çağırıp tuzağa düşürdükleri 13 kadını fuhşa zorladılar

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yabancı uyruklu kadınların çalışma vaadiyle Türkiye'ye getirilip zorla fuhşa zorlandığı bilgisine ulaştı. 3 Aralık’ta, Bursa, İstanbul ve Balıkesir'de yapılan operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alınırken, 37 yaşındaki Rus uyruklu jinekoloğun, tatil için geldiği Mardin’de suç örgütü üyeleri ile tanışarak arkadaşlık kurduğu, tatil için Türkiye’ye davet edilerek tuzağa düşürüldüğü ve 2,5 aydır fuhşa zorlandığı tespit edildi.

Tatile diye çağırıp tuzağa düşürdükleri 13 kadını fuhşa zorladılar - Resim : 1
'YENİ ARAÇLARIMIZ GELDİ' ŞİFRESİYLE PAZARLIK YAPMIŞLAR
Evlerde ele geçirilen dijital materyalleri inceleyen polis ekipleri, şüphelilerin kadınları ilişkiye zorladıkları kişilerle 'Yeni araçlarımız geldi' şifresiyle konuştuklarını tespit etti. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ise kadınlara ait pasaportlar, çok sayıda telefon ve fuhuştan elde edildiği değerlendirilen 21 bin lira ele geçirildi.

Tatile diye çağırıp tuzağa düşürdükleri 13 kadını fuhşa zorladılar - Resim : 2

13 KADIN KORUMA ALTINA ALINDI
Türkiye'ye getirilip zorla fuhşa sürüklenen 13 kadın ise koruma altına alındı.
Koruma altına alınan, şüphelilerin Türkçe isimler verip, erkeklerle de bu isimle tanıştırıldığı yabancı uyrkulu Z.K., ‌N.G., ‌S.R., ‌N.E., ‌M.Y., ‌D.M., ‌S.S., ‌O.A., ‌A.A., ‌M.D., ‌S.D., ‌F.M. ve ‌A.A. isimli kadınlar, emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

Şüpheliler Mithat D., ‌Hüseyin K., İbrahim E., Sercan G., Ümit K., ‌Gazi D., ‌Uğur Y., ‌Uğur T., ‌Serkan A., ‌Buse G., ‌Sebahat P. ile ‌Mukhabbat K. sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tatile diye çağırıp tuzağa düşürdükleri 13 kadını fuhşa zorladılar - Resim : 3

TATİL İÇİN GELEN RUS JİNEKOLOGLA ARKADAŞLIK KURMUŞLAR
Kurtarılan kadınlardan Rus uyruklu Oksana A.’nın ülkesinde jinekolog olduğu, tatile geldiği Mardin’de suç örgütü üyeleriyle tanışarak arkadaşlık kurduğu belirlendi. Ülkesine dönen Oksana A. ile telefonla görüşmeye devam eden şüphelilerin onu tatil için davet ettikleri tespit edildi. En son 2,5 ay önce Türkiye’ye gelen Oksana A.’ya zorla fuhuş yaptırıldığı saptandı. Oksana A. ve diğer kadınlar, sınır dışı edilerek ülkesine gönderildi.

Tekirdağ'da mide bulandıran olay! Polisin kurşunları hedefi şaşırdı Türkiye bu olayı konuşuyor: 6 yaşındaki kızın evlendirildiği iddiası Aldıkları arasında cinsel performans artırıcı ilaçlar da var