Eşini ve kızını rehin aldı: Polis vurdu!

İstanbul Sultangazi'de iddiaya göre alkol alıp, 5 yaşındaki kızı ve eşi Öncü Özen'i rehin alan Bilal Özen'i polis bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. Öncü Özen polise, 'Kocamı bırakın' diyerek tepki gösterdi. Kocasının da vurulduktan sonra polise direndiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, İstanbul Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde 9 Haziran Cuma günü saat 21.00'de meydana geldi. İddiaya göre, Bilal Özen alkol alıp 5 yaşındaki kızı ile eşini bıçakla rehin aldı.Çiftin arasına Bilal Özen'in babası Ali Özen girdi. Bu sırada Bilal, bağırmaya ve tehditler yağdırmaya devam edince komşular olaya müdahale etti. O sırada ihbar üzerine olay yerine ekipler geldi. Polislerin geldiğini gören Bilal Özen, bu kez de bıçaklarla sokağa çıktı. Özen, elindekileri bırakmayıp çevresindekileri tehdit etmeye devam edince, emniyet güçleri onu bacağından vurdu. Ancak Özen, buna rağmen elindeki kesici aleti bırakmadı ve direnmeye devam etti.

Eşini ve kızını rehin aldı: Polis vurdu! - Resim : 1

"KOCAMI BIRAKIN"


Ekipler, Bilal Özen'i etkisiz hale getirmeye çalışırken, rehin aldığı karısı Öncü Özen ise polisi engellemeye çalışarak 'Kocamı bırakın' diye bağırdı. Polis ekipleri, Özen'i bıçakla etrafa tehditler savurduğu sırada üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Bacağına 2 kurşun isabet eden Özen, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Eşini ve kızını rehin aldı: Polis vurdu! - Resim : 2

POLİS ÜSTÜNE ATLAYARAK YAKALADI

Olayı gören Muhammet Can, "Önce sesler geldi. Sonra yukarıdan aşağıya doğru sandalyeleri atmaya başladı. Sonra adam elindeki 2 tane bıçakla aşağı indi. Şurada arabanın önünde polis onu vurdu. Elinde 2 tane bıçak vardı. Birini düşürdü biriyle tehdit etmeye devam etti. Sonra polis bir anda üzerine atlayarak yakaladı" dedi.

Şüphelinin yaralı halde polise direndiği, eşinin ise polisi engellemeye çalıştığı o anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde Özen'in yaralı olduğu halde elindeki bıçağı bırakmayıp sağa sola koşturduğu, tehditler yağdırdığı, karısı Öncü Özen'in bağırdığı ve etkisiz hale getirilen şüphelinin ambulansa götürüldüğü anlar yer aldı.

Eşini ve kızını rehin aldı: Polis vurdu! - Resim : 3
Polislerle arbede anı

Kaynak: DHA

Sultangazi İstanbul
İstasyondaki kasiyeri, market içinde bulunan polis kurtardı 1100 yıllık İncil bulundu! Diyarbakır'da kan donduran olay: Babasını yaraladı! Sahte para verip kaçmaya çalışırken yakalandı!