Sosyal medyada 'Charmquell' kullanıcı adıyla tanınan Fırat Yayla göçük altında kalan annesine seslendi!

Merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem çevresindeki 10 ili de etkiledi. Hatay, Gaziantep, Adana ve Diyarbakır başta olmak üzere pek çok ilde hissedilen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medyada ‘Charmquell’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan Fırat Yayla’nın Instagram hesabından enkaz altında kalan annesine seslendiği anlar tüyleri diken diken etti...

Y ouTube’da ‘Charmquell’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan fenomen isim Fırat Yayla, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerden hissedilen depremin ardından enkaz altında kalan annesi için yardım istedi. Sosyal medyada yaklaşık 127 bini aşkın takipçisi bulunan Yayla, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda annesinin yıkılan evinin adresini verdi.

Sosyal medyada 'Charmquell' kullanıcı adıyla tanınan Fırat Yayla göçük altında kalan annesine seslendi! - Resim : 1

Gözyaşlarına hakim olamayan ve sosyal medyadan yardım isteyen Yayla gönderisinde, “Arkadaşlar depremin altında kaldık. Anne iyi misin? Anne lütfen yatağın altına sakladım de lütfen. Lütfen yardım edin. Yıkılan bir binamız var” ifadelerini kullandı.

Kaynak: haberet.com

deprem Kahramanmaraş
17 Ağustos depreminden sonra en büyük deprem! Göçükten bir kız çocuğu kurtarıldı! 'Acil' koduyla duyurulan deprem Uluslararası haber ajanslarının satırlarında! 7.4'lük deprem Suriye'yi de vurdu!