Son Dakika... Tekirdağ'da kimya fabrikasında yangın çıktı

Son Dakika... Kocaeli Derince TMO silosunda meydana gelen patlamanın ardından bir kötü haber de Tekirdağ Çerkezköy'den geldi kimya fabrikasında çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Olaya itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Kocaeli Derince TMO silosunda meydana gelen patlamanın ardından bir kötü haber de Tekirdağ Çerkezköy'den geldi. Saat 15.30 sularında Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Son Dakika... Tekirdağ'da kimya fabrikasında yangın çıktı - Resim : 1

Fabrikadaki işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Son Dakika... Tekirdağ'da kimya fabrikasında yangın çıktı - Resim : 2

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangının diğer fabrikalara sıçrama ihtimaline karşı ekipler tedbirlerini arttırdı.

Son Dakika... Tekirdağ'da kimya fabrikasında yangın çıktı - Resim : 3

Rüzgarında etkisiyle yükselen alevler itfaiyenin işini zorlaştırırken çevre ilçelerden de yangını söndürmek için destek için yola çıktı. Diğer yandan kimya varillerin patlaması da yangının boyutunu artırmaya devam ediyor. İtfaiye ekiplerinin yoğun söndürme çalışması devam ediyor.
Yangının diğer fabrikalara sıçrama ihtimaline karşı ekipler tedbirlerini arttırarak, fabrikanın etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Son Dakika... Tekirdağ'da kimya fabrikasında yangın çıktı - Resim : 4

Dumandan etkilenen bir itfaiye eri, sağlık ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu yangın kısmen kontrol altına alındı. 

VALİ AÇIKLADI

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım yangın hakkında, "Herhangi bir can kaybı ve yaralı yok. Yangının tekrar başlamaması için soğutma çalışmaları sürüyor" açıklamalarında bulundu.

Kaynak: AA

Tekirdağ yangın Kocaeli
Çikolata paketinden çıkanlar şoke ettirdi Eşcinsellik ile ilgili verdiği tavsiye şaşkına çevirdi Paylaşım yapıp intihar etmişti: 10 gündür cesedine ulaşılamıyor Muğla'da 17 yaşındaki kıza cinsel istismar iddiası! Doktordan savunma geldi