Son Dakika: Komiser yardımcısı, eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti

Son Dakika: Hatay'da görev yapan komiser yardımcısı Veysel Öztürk, izinli geldiği Ankara'daki evinde eşi ve 2 çocuğunu silahla vurup öldürdükten sonra kendi yaşamına son verdi.

Son Dakika: Komiser yardımcısı, eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti

Ankara'nın Keçiören ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Çevik Sokak'ta sabah saatlerinde kan donduran bir olay yaşandı.

Son Dakika: Komiser yardımcısı, eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti - Resim : 1

EŞİYLE TARTIŞMAYA BAŞLADI

Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan komiser yardımcısı Veysel Öztürk, izinli olarak Ankara'daki evine geldi. Öztürk, bilinmeyen nedenle eşiyle tartışmaya başladı.

Son Dakika: Komiser yardımcısı, eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti - Resim : 2

BEYLİK TABANCASIYLA AİLESİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine Öztürk, beylik tabancasıyla eşine ve 2 çocuğuna ateş ettikten sonra aynı silahla kendini de vurdu.

Son Dakika: Komiser yardımcısı, eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti - Resim : 3

YAKINLARI OLAY YERİNDE FENALIK GEÇİRDİ

Komşuların ihbarıyla adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde Veysel Öztürk, eşi ve 2 çocuğunun hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, evde inceleme yaparken, yakınları olay yerinde fenalık geçirdi.

Son Dakika: Komiser yardımcısı, eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti - Resim : 4

CENAZELER ADLİ TIP KURUMU'NA KALDIRILDI

Olay yeri inceleme ekibinin evde yaptığı inceleme tamamlandı. Komiser Yardımcısı Veysel Öztürk, hastanede memur olarak çalışan eşi Hasret Öztürk ve oğlu Mustafa Öztürk'ün cesetleri, incelemenin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kızı Nisa Nur Öztürk'ün ise yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son 5 günde araması olan 5 bin şahıs yakalandı Mersin'de tonlarca sahte zeytinyağı ele geçirildi Aile faciası! Tartıştığı eşini öldürdü, oğlunu ve damadını yaraladı Yunus polisler kaza yaptı