Son Dakika: İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı

Son Dakika: İzmir'de jandarma ekipleri tarafından PKK terör örgütüne yönelik MİT destekli şafak operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Son Dakika: İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı

Son Dakika: İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından PKK terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı.

Son Dakika: İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı - Resim : 1

Şüphelileri yakalamaya yönelik İzmir İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) destekli operasyon için sabah saatlerinde düğmeye bastı.

Son Dakika: İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı - Resim : 2

Sabah 07.15'te il genelinde belirlenen adreslere yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda, 5 hedef şüpheli kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan 5 Suriye uyruklu şüpheli, sorgulanmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Kaynak: İHA

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı Antalya'da coşkulya kutlandı İntihar etmek için çıktığı üst geçitten düştü İzmir'de 2 ayrı suç örgütü çökertildi Kocaeli'de sanayi tüpü patladı! Ölü ve yaralılar var