Son Dakika: İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son Dakika: AFAD, İzmir'de 5.1 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini bildirdi. AFAD, depremin derinliğini 8.51 kilometre olarak açıkladı. Depremin ardından açıklamalar peş peşe geldi.

Son Dakika: AFAD, İzmir'de 5.1 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini bildirdi.

  • AFAD, depremin derinliğini 8.51 kilometre olarak açıkladı.
  • Kuşadası merkezli meydana gelen deprem saat 08.19 sıralarında gerçekleşti. 

Son Dakika: İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Resim : 1

  • Menderes ve çevre ilçelerden de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre herhangi bir hasarın meydana gelmediği öğrenildi.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Son Dakika: İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Resim : 2

KANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Son Dakika: İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Resim : 3

  • Depremin ardından AFAD'dan açıklama geldi.
  • Açıklamada, "Ege Denizi’nde, İzmir ilimizin Menderes ilçesi açıklarında saat 08.19’da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmekte olup ekiplerimiz teyakkuz halindedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız." ifadelerine yer verildi.

VALİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

  • İzmir Valisi Süleyman Elban, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İzmirlilere geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Ege Denizi - Kuşadası Körfezi - Menderes merkezli olarak saat 08.19 itibarıyla meydana gelen 5,1 şiddetindeki depremle ilgili Valiliğimize bildirilen bir olumsuzluk yoktur" ifadesini kullandı.
  • Aydın Valisi Yakup Canbolat ise, "Şu ana kadar yansıyan bir olumsuzluk yok, alan taraması devam ediyor" dedi.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Soyer, "Kuşadası Körfezi'nde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremi hisseden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bütün olumsuzluklara karşı teyakkuz halindeyiz." ifadelerine yer verdi.

Dolandırıcılık ve hırsızlık suçu işleyen 33 şüpheli yakalandı Isıtıcıdan uyuşturucu çıktı Şoförü silahla tehdit etti Sipariş gelmeyince dönerciye kurşun sıktı