Son Dakika: FETÖ'ye transfer operasyonu! 52 şüpheli yakalandı

Son Dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tutuklu ve hükümlü FETÖ üyelerine yurt içi ve yurt dışından topladıkları paralarla yardım eden 52 FETÖ şüphelisinin ‘Transfer Operasyonu’ ile yakalandığını duyurdu.

Son Dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun ayrıntılarını X hesabından duyurdu.

Son Dakika: FETÖ'ye transfer operasyonu! 52 şüpheli yakalandı - Resim : 1

Yerlikaya toplam 11 ilde gerçekleştirilen operasyonu şu şekilde anlattı:

"15 Temmuz hain darbe girişiminde yer almış tutuklu ve hükümlü fetö üyelerine yurt içi ve yurt dışından topladıkları paralarla yardım eden FETÖ mensubu şüphelisi “transfer operasyonu” ile yakalandı FETÖ'yle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

Son Dakika: FETÖ'ye transfer operasyonu! 52 şüpheli yakalandı - Resim : 2

Antalya İl Jandarma Komutanlığı TEM Daire ile İstihbarat Başkanlıklarımızca FETÖ finans kaynaklarının deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda: FETÖ'den tutuklu, hükümlü şahıslar ile ailelerine yurtiçi ve yurtdışından transfer edilen paralarla maddi destek sağlayan FETÖ mensubu şüpheliye yönelik, Antalya merkezli toplam 11 ayrı ilde (Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Isparta, Denizli, İzmir, Bursa, Kocaeli, Ankara) operasyon düzenlendi. Operasyonlar neticesinde şüphelilerin tamamı yakalandı; haklarında adli işlemler başlatıldı."

Son Dakika: FETÖ'ye transfer operasyonu! 52 şüpheli yakalandı - Resim : 3

İki belediye binasına rüşvet operasyonu Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti 4 gündür aranan kayıp genç kızdan acı haber! Şanlıurfa'da kahreden haber! 12 yaşındaki İbrahim'in cesedi sulama kanalından çıktı