Son Dakika: Eylem hazırlığındaki DEAŞ'ın istihbarat elamanı Mersin'de yakalandı

Son Dakika: Kaçak yollarla Türkiye'ye gelen ve eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen DEAŞ'ın yabancı uyruklu istihbarat elemanı Mersin'de yakalanarak tutuklandı

Son Dakika: Eylem hazırlığındaki DEAŞ'ın istihbarat elamanı Mersin'de yakalandı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri tarafından terör örgütü DEAŞ'ın faaliyetlerinin tespiti, deşifresi ve engellenmesine yönelik koordineli çalışma gerçekleştirildi.

Son Dakika: Eylem hazırlığındaki DEAŞ'ın istihbarat elamanı Mersin'de yakalandı - Resim : 1

KAÇAK YOLLARLA TÜRKİYE'YE GİRİŞ YAPTI

Yapılan çalışmada Suriye'nin Halep, Münbiç ve Kobane kentlerinde DEAŞ içerisinde istihbarat elemanı olarak faaliyet yürüten yabancı uyruklu Baker Alomar'ın kaçak yollarla Türkiye'ye geldiği tespit edildi.

Son Dakika: Eylem hazırlığındaki DEAŞ'ın istihbarat elamanı Mersin'de yakalandı - Resim : 2

MİSİLLEME AMAÇLI EYLEM YAPABİLECEĞİ TESPİT EDİLDİ

Mersin'in Anamur ilçesinde bulunduğu belirlenen örgüt üyesinin misilleme amacıyla eylem yapabileceği yönünde bilgiler de elde eden polis operasyon yaptı.

Son Dakika: Eylem hazırlığındaki DEAŞ'ın istihbarat elamanı Mersin'de yakalandı - Resim : 3

TUTUKLANDI

Operasyonda şüpheli yakalanarak emniyete götürüldü. Emniyette ifadesi alınan şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Dakika: Eylem hazırlığındaki DEAŞ'ın istihbarat elamanı Mersin'de yakalandı - Resim : 4

Kaynak: İHA

Lodos fabrikanın çatısını uçurdu! Yediemin otoparkındaki araçlar zarar gördü Beykoz'da gecekonduda yangın Şanlıurfa ve Adana’da Kalkan-8: 37 şahıs yakalandı Karne aldığı gün annesiyle birlikte hayatını kaybetti